Vaartveld 9a, 4704 SE; Roosendaal Telefoon: 0165 393 514

Websites

Drsticker.nl

Ontwerp nú zelf uw eigen stickers! Wilt u mooie full colour stickers van een persoonlijke foto, logo of een andere afbeelding? Maak snel en makkelijk unieke stickers van gegarandeerd de beste kwaliteit. Heeft u 1.000.000 stickers of slechts 1 sticker nodig? Geen probleem, Dr. Sticker helpt u graag!

Bezoek de website

Onlinesticker.nl

Op deze site kunt u met een gebruiksvriendelijk menu stickers, plakletters, snijvinyl, textielfolie of naambordjes creëren geheel naar eigen wens. Of het nu gaat om een eigen gekozen tekst, standaard sticker of uw eigen ontwerp, via deze site heeft u de keuze om zelf de kleur, lettertype en formaat van uw creatie aan te geven.

Bezoek de website

Frescoprint.nl

Frescoprint is de nieuwste technologie om uw foto, tekst of illustraties haarscherp op allerlei soorten onbewerkt hout aan te brengen. Door middel van de juiste vloeistoffen en handelingen is het mogelijk om de geprinte afbeelding, illustratie en/of teksten van die media over te brengen op hout. De nieuwste technologie op het gebied van decoratie

Bezoek de website

Doktermagneet.nl

Bekijk online onze prijzen voor magneetplaten:

- Multifunctioneel in gebruik voor zowel voertuigen als stalen ondergronden
- Gemakkelijk te (de) monteren zonder lijmresten
- Leverbaar in elk formaat en kleur
- Keer op keer te hergebruiken
- Sterke kleefkracht
- Weerbestendig (wind, water, UV voor een aantal jaren)

Bezoek de website

Eigen-poster.nl

Papieren poster nodig? Bestel het gemakkelijk in 3 stappen in welk formaat dan ook (online prijsberekening).

Bezoek de website

Spandoek-shop.nl

Op deze website kunt u gemakkelijk online offerte opvragen voor spandoeken (met evt een frame).

Bezoek de website

Autoplakkers.nl

Op deze website kunt u gemakkelijk en snel online een prijsopgaaf bij ons doen van elk type auto. Wij bieden u vrijblijvend een offerte binnen 1 werkdag met daarin de prijs voor enkel de stickers (die u zelf kunt aanbrengen) of montage door onze professionele monteurs op uw eigen locatie of in onze werkplaats.

Bezoek de website